Mestaruusturnaus 2017, Tampere
Ajankohta
27.5.2017 - 28.5.2017
Paikka
Tampereen Messu- ja urheilukeskus
Ilmailunkatu 20, 33900 TAMPERE
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
3.4.2017
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Liikuntasihteeri Kati Rantonen
Puh. 046 920 64 27
kati.rantonen@mtkl.fi
Mielenterveyden keskusliiton Mestaruusturnaus pelataan 27.-28.5.2017 Tampereella
Turnauspaikkana toimii Tampereen Messu- ja urheilukeskus (os. Ilmailunkatu 20, 33901 Tampere). Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampereen Ilveksen ja Rantaperkiön Iskun kanssa.

Lajit ja sarjat
Lauantaina
lajina on salibandy. Salibandyssä on kolme eri sarjatasoa. Kilpasarja, haastajat ja harrastesarja. Jokaiseen sarjatasoon täytyy tulla vähintään kuusi joukkuetta, jotta kyseinen sarjataso toteutuu. Ylimmällä tasolla eli kilpasarjassa pelaavissa joukkueissa saa olla yksi lisenssipelaaja/joukkue.
Sunnuntaina pelataan sekä futsal että lentopallo. Samat pelaajat eivät voi olla molemmissa lajeissa, koska pelit ovat samaan aikaan. Molempiin lajeihin täytyy osallistua vähintään viisi joukkuetta, jotta lajit järjestetään. Sunnuntaina pelataan lisäksi kaikille avoin yrityssarja lentopallossa.
MTKL:n liikunta- ja kulttuurityöryhmän suositus on, että joukkueenjohtaja ei pelaa, vaan on pelkästään joukkueenjohtajan roolissa. Joukkueenjohtajien kokous pidetään salibandyjoukkueille lauantaiaamuna ja lentopallojoukkueille sunnuntaiaamuna.
Osallistumismaksut MTKL:n jäsenyhdistyksiltä on 50 €/laji ja ei-jäseniltä 150 €/ laji. Lentopallon yrityssarjan osallistumismaksu on 300 €/ joukkue.
Ruokailu
Tampereen Ilves järjestää ruokailun molempina turnauspäivänä. Lounaan hinta on 8 € / annos. Lauantaina ruokana on kinkkukiusaus ja sunnuntaina jauhelihaperunasoselaatikko. Lisukkeena ruu’issa on salaatti/raaste, leipä, levite, maito, mehu, vesi.
Joukkue voi maksaa ruokailut paikan päällä käteisellä tai antamalla laskutusosoitteen laskutusta varten ruokailun yhteydessä. Paikan päällä maksettaessa maksaja saa ostosta kuitin. Jotta ruokailu toimisi sujuvasti toivomme, että joukkueen tilattujen ruokien maksut tapahtuu yhdellä laskulla/kuitilla. Ruokavaraukset tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ja ne ovat sitovat eli joukkue maksaa varaamansa ruokien määrän. Mahdolliset erityisruokavaliot ilmoitettava myös ilmoittautumislomakkeessa.
Majoitus
Ilves on ennakkovarannut korkeatasoisesta Sokos hotelli Ilveksestä (Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere, Puh: 020 1234631, ilves.tampere@sokoshotels.fi) huoneita MTKL ry:n SM-turnaukseen osallistuvia joukkueita varten. Jokainen joukkue on itse suoraan yhteydessä Sokos hotellien Tampereen ryhmämatkojen varauspalveluun: puhelin 020 1234 600 tai sähköisesti https://www.sokoshotels.fi/fi/tampere/sokos-hotel-ilves varauskoodi on: BFUTSAL
Tampereelle on tuolloin paljon tapahtumia ja hotellit luultavasti täynnä, varaa huoneet ajoissa. Huonehinnat on sovittu teille seuraavasti:
Erikoishinnat:
Standard lk huone ajalle 27.-28.5.2017
85 EUR/1 h huone
95 EUR/2 h huone
115 EUR/3 h huone
Hintoihin sisältyy majoitus, hotelliaamiainen, alv., langattoman laajakaistayhteyden vapaa käyttö sekä hotellin kuntosalin ja sauna & allasosaston käyttö. Erikoishinnoista ei muita etuja eikä pisteitä. Kiintiön varauksen voimassaolo päättyy 14.4.2017 (6 viikkoa ennen tuloa).

Tervetuloa Tampereelle!

Lisätietoja Sokos hotellien varauspalvelusta tai turnauksen järjestäjältä
Ilkka Koskinen / Ilves Futsal
ilkka.koskinen@ilves.fi
040 7009594

Sokos Hotel Ilves Tamperen tarjous


Ilmoittaudu tapahtumaan TÄSTÄ. Ilmoittautuminen päättyy 3.4.2017.

Tervetuloa!