Teatterin lumo 2018, Paltamo
Ajankohta
21.2.2018 - 23.2.2018
Paikka
Kainuun Opisto
Tahvintie 4, 88380 MIESLAHTI
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
8.2.2018
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Kati Rantonen
046 920 6427
kati.rantonen@mtkl.fi
Helena Koskelo-Suomi
050 362 7637
helena.koskelo-suomi@mtkl.fi
Viha, ilo, pettymys, pelko, rakkaus, suru... Teatterin lavalla on tarjolla koko ihmiselämän tunteiden kirjo. Jos teatteri viehättää ja näyttämö kiehtoo, ja vaikka vähän jännittäisikin, teatterikurssi on juuri sinua varten.
Teatterikurssin tavoitteena on, että osallistujat sytyttävät teatterikärpäsen itsessään ja kurssin jälkeen myös omassa yhdistyksessä. Kurssilla tutustutaan teatteri-improvisaation perusteisiin hauskojen, helppojen ja monipuolisten harjoitusten avulla ja tehdään yhdessä pieniä esityksiä.
Teatteri-ilmaisun lisäksi perehdytään hyviin käytäntöihin uuden toimintamuodon saamiseksi osaksi yhdistystoimintaa ja Mielenterveyden keskusliiton kulttuuritoiminnan ulottuvuuksiin.
Kurssi järjestään yhteistyössä Kainuun Opiston kanssa. Kainuun Opisto sijaitsee 8 kilometrin päässä Paltamon juna-asemalta ja 38 kilometrin päässä Kajaanin lentokentältä.
Kenelle: Mukaan voit päästä kun liityt paikalliseen mielenterveysyhdistykseen. Koulutus on tarkoitettu jäsenyhdistysten aktiiveille, joilla on aikaa ja intoa lähteä innostamaan oman yhdistykseen jäseniä teatteriharrastuksen piiriin. Kurssi sopii aloittelijoille.
Kurssipäivät: 21.2-23.2.2018
Paikka: Kainuun Opisto, Tahvintie 4, 88380 Mieslahti
Kustannukset: Kurssin hinta on 30 euroa. Se sisältää opetuksen, majoituksen opistolla ja täyshoidon kurssin ajalta. Kurssimaksu laskutetaan osallistujan yhdistykseltä.
Yhdistys voi laskuttaa kurssille osallistujan matkakulut jälkikäteen Mielenterveyden keskusliitolta. Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Matkalippu tulee liittää laskun liitteeksi. Mikäli julkisia kulkuyhteyksiä ei ole, voidaan maksaa oman auton käytöstä 20 snt/km.

Ohjaajat: Minna Lund, teatteri-ilmaisun opettaja, Kainuun Opisto, Kati Rantonen ja Helena Koskelo-Suomi, Mielenterveyden keskusliitto
Hakuaika: 8.2 mennessä
Kirjoita "Lisätiedot" -kohtaan miksi kurssi kiinnosta.