Sinustako kokemusasiantuntija?, Tampere
Ajankohta
7.8.2018 - 20.11.2018
Paikka
Varalan urheiluopisto
Varalankatu 36, 33240 TAMPERE
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
15.6.2018
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Tuula Laitinen
tuula.laitinen@mtkl.fi
Kaj Collin
kaj.collin@mtkl.fi
Haluaisitko avata mielenterveyskysymyksiä omien kokemuksiesi kautta kuulijoille, tuoda toivoa kuntoutujille ja rohkaista heitä omalla selviytymistarinallasi?

Koulutuksessa saat eväät kokemusasiantuntijana toimimiseen ja rohkaistut käyttämään omaa kokemusasiantuntemustasi. Saat myös tukea itsetuntemukseen. Työstämme kunkin omaa tarinaa ja tutkailemme sitä suhteessa yksityiseen ja yhteiseen kokemukseen.

Osallistujilla on mahdollisuus harjoitella oman tarinan rakentamista, jakamista ja rajaamista turvallisessa ympäristössä. Tavoitteena on vahvistaa vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja, valmentaa yhteistyöhön ammattihenkilöstön kanssa sekä kokemusasiantuntijana toimimiseen.
Koulutukseen kuuluu myös itsenäisesti toteuttavia välitehtäviä. Kurssilaiset kirjoittavat elämäntarinansa esitettävään kuntoon. Tarinat esitetään lähiopetuspäivillä kouluttajien ohjeiden mukaisesti.
Kurssilla tutustut samalla toisiin tuleviin kokemusasiantuntijoihin.

Kenelle:
Kaikille, jotka haluavat toimia kokemusasiantuntijana
Kurssipäivät: 7.-9.8.2018
Kurssin toinen jakso samalle ryhmälle 23.-24.10.2018
Kurssin kolmas osa samalle ryhmälle 20.11.2018
Paikka: Varalan urheiluopisto, Varalankatu 36, 33240 Tampere
Kustannukset: Osallistuminen on maksutonta ja sisältää majoituksen ja ruokailut kurssipaikassa. Lisäksi korvataan matkakulut edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Matkalippu tulee liittää laskun liitteeksi. Mikäli julkisia kulkuyhteyksiä ei ole, voidaan korvata oman auton käytöstä 20 snt/km.
Ohjaajat: Tuula Laitinen, kouluttaja/kokemusasiantuntija ja Kaj Collin, kouluttaja/kokemusasiantuntija, Mielenterveyden keskusliitto

Hae kurssille viimeistään:
15.6.2018 mennessä
Valinnoista ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse tai kirjeitse.

HUOM! Ennen kokemusasiantuntijakurssia on suositeltava käydä ensin vertaisohjaajan peruskurssi.