Järjestöpäivät - Miten voimme olla avuksi? 2018, Sotkamo
Ajankohta
21.3.2018 - 22.3.2018
Paikka
Break Sokos Hotel Vuokatti
Kidekuja 2, 88610 VUOKATTI
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
7.3.2018
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Helena Koskelo-Suomi
yhdistyskoordinaattori
050 362 7637
helena.koskelo-suomi@mtkl.fi
Järjestöpäivien tavoite on lisätä liiton ja jäsenyhdistysten välistä vuoropuhelua ja käsitellä mielenterveyskuntoutujien asemaa koskevia ajankohtaisia asioita ja sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamista.

Aika:
21.-22.3.2018
Paikka:
Break Sokos Hotel Vuokatti, Kidekuja 2, 88610 Vuokatti


Kenelle: Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistysten luottamushenkilöitä kutsutaan järjestöpäiville löytämään oivalluksia yhdistystoiminnan muutoksesta ja pohtimaan yhdistysten elinvoimaisuuden turvaamista. Järjestöpäivät toteutetaan alueellisena ja yhdistys ilmoittaa edustajat lähimpään tapahtumaan. Valtakunnalliset yhdistykset voivat ilmoittaa edustajan kotipaikkaa lähempään tapahtumaan. Molempien edustajien ei tarvitse olla samassa tilaisuudessa.
Kustannukset: Järjestöpäivät ovat ilmaiset kahdelle osallistujalle sisältäen koulutuksen, ruoat ja tarvittaessa majoituksen 2 hh. Jos majoituksen halua yhden hengen huoneeseen, peritään erotus yhdistykseltä. Mikäli yhdistys haluaa lähettää useamman kuin kaksi edustajaa, yhdistys maksaa näistä osallistujista aiheutuneet kulut.
Matkakorvaukset: Yhdistys voi laskuttaa järjestöpäivien osallistujan matkakulut jälkikäteen Mielenterveyden keskusliitolta. Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Matkaliput tulee liittää laskun liitteeksi. Mikäli julkisia kulkuyhteyksiä ei ole, voidaan maksaa oman auton käytöstä 20 snt/km. Laskutusohje liitteenä.
Ilmoittautuminen: 2.3.2018 mennessä. Huomioikaa, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, ota yhteyttä yhdistyssihteeri Maie Puusaareen maie.puusaar@mtkl.fi.
Perumiset: viimeistään 14.3.2018 sähköpostilla maie.puusaar@mtkl.fi.
Suosittelemme, että yhdistykset valitsevat varaedustajat yllättävien poisjääntien vuoksi. Mikäli yhdistys ei peru osallistumistaan määräajassa ja jättää tulematta tilaisuuteen, liitto perii yhdistykseltä kustannukset, jotka aiheutuu kokouspaikalle varatuista majoituksista ja ruokailuista.

Tervetuloa ja tavataan järjestöpäivillä!