Mestaruusturnaus 2018, Tampere
Ajankohta
26.5.2018 - 27.5.2018
Paikka
Kauppi Sports Center
Kuntokatu 17, 33520 TAMPERE
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
31.3.2018
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Liikuntasihteeri
Kati Rantonen
046 920 64 27
kati.rantonen@mtkl.fi
Mestaruusturnaus on  vuosittainen liikuntatapahtuma, jossa osallistujat pääsevät tapaamaan muiden mielenterveysyhdistysten joukkueita. Vaikka mestaruuksista taistellaankin, on turnauksessa tärkeintä liikunnan ilo, osallistuminen, onnistumiset ja yhdessäolo.

Turnaus järjestetään jo 18 kertaa. Tälle vuodelle on tulossa muutoksia, sillä pitkäaikainen turnauspaikka vaihtuu. Turnaus pelataan uudessa Kauppi Sports Centerissä (Kuntokatu 17, 33520 Tampere), jossa on mahtavat puitteet turnauksen järjestämiseen. Turnauksen yhteistyökumppanina jatkaa Tampereen Ilves.

Lajit ja sarjat: Lajina on lauantaina salibandy. Salibandyssä on kolme eri sarjatasoa – kilpasarja, haastajat ja harrastesarja. Jokaiseen sarjatasoon täytyy tulla vähintään kuusi joukkuetta, jotta kyseinen sarjataso toteutuu. Ylimmällä tasolla eli kilpasarjassa pelaavissa joukkueissa saa olla  yksi lisenssipelaaja/joukkue.

Sunnuntaina pelataan lentopallo, jossa on yksi sarjataso. Uutuutena sunnuntaina pelataan salibandyn Ikänuoet -sarja. Tässä sarjassa joukkueen kaikkien pelaajien tulee olla iältään vähintään 40 vuotta (syntynyt vuonna 1978 tai aiemmin).
Mielenterveyden keskusliiton liikunta- ja kulttuurityöryhmän suositus on, että joukkueenjohtaja ei pelaa, vaan on pelkästään joukkueenjohtajan roolissa. Joukkueenjohtajien kokous pidetään molempina aamuina.
Osallistumismaksu: Jäsenyhdistykset 50 euroa laji, ei jäsenet 150 euro laji

Onko yhdistyksessänne joukkue ja haluatte mukaan turnaukseen?
Ota yhteyttä liikukntasihteeri Kati Rantoseen ja kysy lisää.

Ilmoittaudu turnaukseen TÄSTÄ.
Ruokailu:
Joukkueitten on mahdollista ostaa lounas turnauspäiville. Lounaan hinta on 8,90 €/hlö. Ruokailu tapahtuu Kauppi Sports Centerin ravintolassa. Ruokailut varataan 30.4-11.5 välisenä aikana TÄSTÄ. Varaukset ovat sitovia.

Lisätiedot:
Liikuntasihteeri Kati Rantonen
Puh. 046 920 64 27
kati.rantonen@mtkl.fi