Veturipäivät - uusia ideoita kokemusosaajille 2018, Kuopio
Ajankohta
12.6.2018 - 14.6.2018
Paikka
*Kylpylähotelli Rauhalahti
Katiskaniementie 8, 70700 KUOPIO
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
16.5.2018
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Tarja Tikkanen
040 450 8630
tarja.tikkanen@mtkl.fi
Veturipäivät on kaikkien vertaisohjaajien, -neuvojien ja kokemusasiantuntijoiden yhteinen koulutus- ja virkistystapahtuma.

Päivien aikana työskentelemme erilaisissa toiminnallisissa työpajoissa, myös ulkona. Lisäksi kuulemme toipumisorientaatiosta, keskustellaan ja rentoudutaan.

Kenelle: Päivät on tarkoitettu sekä Mielenterveyden keskusliiton että liiton jäsenyhdistysten vertaisohjaajille ja kokemusasiantuntijoille
Aika: 12.-14.6.2018
Paikka: Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskanniementie 8, Kuopio
Miten mukaan: Tapahtumaan osallistujat valitsee työryhmä ja valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse tai kirjeitse. 
Mitä maksaa: Veturipäivät ovat osallistujille maksuton tapahtuma eli majoitus- ja ruokailukulut maksetaan. Osallistujien majoitus on maksuton Kylpylähotelli Rauhalahdessa kahden hengen huoneissa tiistaista torstaihin. Jos haluat majoittua yhden hengen huoneessa, maksat majoittumisesta aiheutuneet kulut itse, 1hh hinta on 85 euroa. Mikäli tarvitset majoitusta jo maanantaina, vastaat itse majoituksen varaamisesta ja majoituskuluista maanantain ja tiistain väliseltä yöltä. Linkki Rauhalahden sivuille: www.rauhalahti.fi/majoitus.
Osallistujille ei makseta palkkaa tai päivärahoja. Matkakulut korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Hankalien kulkuyhteyksien johdosta omaa auto käyttäville korvataan matkakulut 0,20 snt/km. Suosikaa kimppakyytejä!
Hae viimeistään: 16.5.2018 mennessä
Mukaan mahtuu: Pystymme tänä vuonna tarjoamaan virkistystä ja koulutusta tueksi vertaistyöhön VETURI-päivien muodossa 50 henkilölle. Ensisijaisesti hakijat jotka eivät ole osallistuneet edellisen vuoden Veturipäiville.
HUOM! Kerrothan "Lisätietoja" -kohdassa omista tarpeistasi, odotuksistasi ja ajatuksistasi, jotka toivot meidän ottavan huomioon valintoja tehdessämme.

Liitteet

Ohjelma