Veturipäivät - uusia ideoita kokemusosaajille 2018, Kuopio
Ajankohta
12.6.2018 - 14.6.2018
Paikka
*Kylpylähotelli Rauhalahti
Katiskaniementie 8, 70700 KUOPIO
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Tarja Tikkanen
040 450 8630
tarja.tikkanen@mtkl.fi
Veturipäivät on kaikkien vertaisohjaajien, -neuvojien ja kokemusasiantuntijoiden yhteinen koulutus- ja virkistystapahtuma.

Viikonlopun aikana kuullaan mielenkiintoisia luentoja, osallistutaan erilaisiin työpajoihin, keskustellaan ja rentoudutaan.
Saat tukea vertaisohjaajana toimimiseen ja voit vaihtaa kokemuksia ja ajatuksia toisten vertaisohjaajien kanssa. Ehkäpä saat jopa uusia tuttuja.
Kenelle: Päivät on tarkoitettu sekä Mielenterveyden keskusliiton että liiton jäsenyhdistysten vertaisohjaajille ja kokemusasiantuntijoille
Aika: 12.-14.6.2018
Paikka: Kylpylähotelli Rauhalahti, Katiskanniementie 8, Kuopio
Miten mukaan: Veturipäiville haetaan sähköisellä hakemuksella. Tapahtumaan osallistujat valitsee työryhmä ja valinnoista ilmoitetaan sähköpostitse tai kirjeitse.
Mukaan mahtuu: 50 osallistujaa, ensisijisesti hakijat jotka eivät ole osallistuneet edellisen vuoden Veturipäiville.
Mitä maksaa: Veturipäivät ovat osallistujille maksuton tapahtuma eli majoitus- ja ruokailukulut maksetaan. Osallistujille ei makseta palkkaa tai päivärahoja. Matkakulut korvataan edullisimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Hankalien kulkuyhteyksien johdosta omaa auto käyttäville korvataan matgkakulut 0,20 snt/km. Suosikaa kimppakyytejä!
Hae viimeistään: 14.5.2018 mennessä

Haku aukea helmikuussa.