Teatterin lumo, peruskurssi 2018, Hasula
Ajankohta
25.9.2018 - 27.9.2018
Paikka
Valkealan kristillinen kansanopisto
Kansanopistontie 53, 47830 HASULA
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
2.9.2018
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Kati Rantonen
046 920 6427
kati.rantonen@mtkl.fi
Helena Koskelo-Suomi
050 362 7637
helena.koskelo-suomi@mtkl.fi
Viha, ilo, pettymys, pelko, rakkaus, suru... Teatterin lavalla on tarjolla koko ihmiselämän tunteiden kirjo. Jos teatteri viehättää ja näyttämö kiehtoo, ja vaikka vähän jännittäisikin, teatterikurssi on juuri sinua varten.

Teatterikurssin tavoitteena on, että osallistujat sytyttävät teatterikärpäsen itsessään ja kurssin jälkeen myös omassa yhdistyksessä. Kurssilla tutustutaan teatteri-improvisaation perusteisin hauskojen, helppojen ja monipuolisten harjoitusten avulla ja tehdään yhdessä pieniä esityksiä.
Teatteri-ilmaisun lisäksi perehdytään hyviin käytäntöihin uuden toimintamuodon saamiseksi osaksi yhdistystoimintaa ja Mielenterveyden keskusliiton kulttuuritoiminnan ulottuvuuksiin.

Paikka: Valkealan Opisto, Kansanopistontie 53, 47830 Hasula
Kurssipäivät: 25.-27.9
Kouluttajat: Milla Hilke, teatteri-ilmaisun ohjaaja, Kainuun Opisto ja Mielenterveyden keskusliiton työntekijä
Kenelle: Teatteriharrastuksen aloittelijoille. Mielenterveysyhdistysten aktiiveille, joilla on aikaa ja intoa lähteä kannustamaan oman yhdistyksensä jäseniä teatteriharrastuksen piiriin. Ole yhteyksissä omaan yhdistykseesi ennen ilmoittautumista.
Mitä maksaa: Kurssin hinta on 30 euroa. Se sisältää opetuksen, majoituksen opistolla ja täysihoidon kurssin ajalta. Kurssimaksu laskutetaan osallistujan yhdistykseltä. Yhdistys voi laskuttaa kurssille osallistujan matkakulut jälkikäteen Mielenterveyden keskusliitolta. Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Matkalippu laitetaan laskun liitteeksi. Mikäli julkisia kulkuyhteyksiä ei ole, oman auton käytöstä voidaan maksaa 20 snt/km.
Mukaan mahtuu: 16 osallistujaa
Hae mukaan viimeistään: 2.9 mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan: Valinnasta ilmoitetaan hakijoille

Kurssi järjestetään yhteistyössä Valkealan Opiston kanssa

Maksut

Osallistumismaksu Ku18
30,00 €