Kävelykoutsikoulutus 2018, Pori
Ajankohta
24.10.2018
Paikka
ABC Tikkula Pori
Tikkulantie 2, 28100 PORI
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
12.10.2018
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Kati Rantonen
046 920 6427
kati.rantonen@mtkl.fi

Liikunnalla on tutkitusti yhteys parempaan koettuun mielenterveyteen ja positiivisia vaikutuksia sekä psyykkiseen että fyysiseen hyvinvointiin. Askeleita arkeen -hankkeen tarkoituksena on aktivoida mielenterveyskuntoutujia kävelemään.

Mielenterveyden keskusliitto kouluttaa vertaisohjaajista kävelykoutseja, jotka motivoivat omien paikallisten mielenterveysyhdistyksiensä jäseniä kävelemään. Kävelykoutsikoulutus koostuu kävely- ja venyttelyvinkeistä sekä motivoinnista.

Paikka: ABC Tikkula, liikennemyymälä, Tikkulantie 2, 28100 Pori
Aika: 24.10 kello 12.00-15.30
Kenelle: Koulutukseen voi tulla kuka tahansa lähimaakunnista Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistyksessä toimiva, joka haluaa motivoida muita paikallisyhdistyksensä ihmisiä liikkeelle. Kävelykoutsikoulutukset järjestetään alueen seuturyhmän yhteydessä.
Koulutuksen tavoite: Koulutuksen tavoitteena on, että kurssin käyneet innostavat ja motivoivat yhdistystensä jäseniä kävelemään.
Koulutuksen sisältö: Koulutuksessa perehdytään Askeleita arkeen -kalenterin käyttöön, kävelyn terveysvaikutuksiin sekä motivaation etsimiseen. Teemme myös pienen harjoitteen ulkona, joten varustaudu säähän sopivilla ulkovaatteilla.
Mitä maksaa: Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuspäivään kuuluu lounas ja kahvi. Yhdistys voi laskuttaa koulutuksen osallistujan matkakulut jälkikäteen Mielenterveyden keskusliitolta. Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Matkalippu tulee liittää laskun liitteeksi. Mikäli julkisia kulkuyhteyksiä ei ole, voidaan maksaa oman auton käytöstä 20 snt/km. Laskutusohjeet löytyvät Liiton internetsivuilta
Ilmoittaudu viimeistään: 12.10 mennessä

Koulutus järjestetään Opetus- ja kulttuuriministeriön tuella

Ilmoittautuminen alkaa 6.8