Järjestöpäivät 2019, Kontiolahti
Ajankohta
13.3.2019 - 14.3.2019
Paikka
Hotel Julie
Valimontie 3, 80710 LEHMO
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
2.3.2019
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Helena Koskelo-Suomi
yhdistyskoordinaattori
050 362 7637
helena.koskelo-suomi@mtkl.fi
Järjestöpäivien tavoite on lisätä liiton ja jäsenyhdistysten välistä vuoropuhelua ja käsitellä mielenterveyskuntoutujien asemaa koskevia ajankohtaisia asioita ja sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamista.
Tilaisuudessa esitellään Mielenterveyden keskusliiton uusi brändi ja pohditaan mielenterveysyhdistysten tulevaisuutta.
Mukana toiminnanjohtaja Olavi Sydänmaanlakka, lakimies Merja Karinen, liikunnan asiantuntija Kati Rantonen, sosiaalineuvoja Pirkko Jantunen ja yhdistyskoordinaattori Helena Koskelo-Suomi.
Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Aika: 13.-14.3.2019
Aloitetaan keskiviikkona klo 11 lounaalla ja ohjelma päättyy torstaina klo 14:30 lähtökahveihin.
Paikka: Hotel Julie, Valimontie 3, 80710 Lehmo
Kenelle: Mielenterveyden keskusliiton jäsenyhdistysten luottamushenkilöitä kutsutaan järjestöpäiville löytämään oivalluksia yhdistystoiminnan muutoksesta ja pohtimaan yhdistysten elinvoimaisuuden turvaamista. Jäsenyhdistys voi lähettää kaksi edustajaa järjestöpäiville. Järjestöpäivät toteutetaan kolmena alueellisena tapahtumana ja yhdistys ilmoittaa edustajat kotipaikkaansa lähimpään tapahtumaan. Valtakunnalliset yhdistykset voivat ilmoittaa edustajan valitsemaansa tilaisuuteen. Molempien edustajien ei tarvitse olla samassa tilaisuudessa.

Kustannukset: Järjestöpäivät ovat ilmaiset kahdelle osallistujalle sisältäen koulutuksen, ruoat ja tarvittaessa majoituksen 2 hh. Jos majoituksen halua yhden hengen huoneeseen, peritään erotus yhdistykseltä. Mikäli yhdistys haluaa lähettää useamman kuin kaksi edustajaa, yhdistys maksaa näistä osallistujista aiheutuneet kulut.
Matkakorvaukset: Yhdistys voi laskuttaa järjestöpäivien osallistujan matkakulut jälkikäteen Mielenterveyden keskusliitolta. Matkakulut korvataan halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan. Matkaliput tulee liittää laskun liitteeksi. Mikäli julkisia kulkuyhteyksiä ei ole, voidaan maksaa oman auton käytöstä 20 snt/km ja lisähenkilöstä 2 snt/kilometri.

Ilmoittautuminen: 2.3.2019 mennessä
Huomioikaa, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sähköinen ilmoittautuminen ei onnistu, ota yhteyttä yhdistyssihteeri Maie Puusaareen maie.puusaar@mtkl.fi
tai maanantaisin klo 9-16 yhdistystenpalvelupuhelimeen 050 339 4971
Perumiset: viimeistään kolmea päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla maie.puusaar@mtkl.fi.
Suosittelemme, että yhdistykset valitsevat varaedustajat yllättävien poisjääntien vuoksi. Mikäli yhdistys ei peru osallistumistaan määräajassa ja jättää tulematta tilaisuuteen, liitto perii yhdistykseltä kustannukset, jotka aiheutuvat kokouspaikalle varatuista majoituksista ja ruokailuista.

Tervetuloa ja tavataan järjestöpäivillä!