Suuret unelmat, pienet askeleet +65-vuotiaille 2019, Kalajoki
Ajankohta
11.2.2019 - 15.2.2019
Paikka
*Santa's Resort & Spa Hotel Sani
Jukupolku 3-5, 85100 KALAJOKI
 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
25.1.2019
Kohderyhmä
Järjestäjä
Mielenterveyden keskusliitto ry
Lisätiedot
Neuvontapuhelin 0203 91920, ma-pe klo 10-15 tai chat ti-to 12-15.
tai
kuntoutussuunnittelija Merja Smahl, merja.smahl@mtkl.fi.
Mistä unelmoit? Linnasta Ranskassa? Matkasta? Että uskaltaisit käydä uimahallissa tai jaksaisit kirjastoon? Tai ihan vaan nousta sängystä aamulla ja pukeutua?
Vapaaehtoistyöstä tai uudesta harrastuksesta?

Kurssilla etsimme uusia näkökulmia arkeen. Vaikka unelmoisimme isosti, teemme pieniä tavoitteita lähitulevaisuuteen. Pienilläkin asioilla on merkitystä hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta. Opimme herättelemään unelmia ja suunnittelemaan tulevaisuutta.
Etsimme keinoja, joilla saamme voimia arkeen. Pohdimme yhdessä arjen selviytymistaitoja ja etsimme kadoksissa olleita voimavaroja.
Kurssilla puhutaan myös kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, tunnetaidoista ja siitä, millaisia ajatuksia ja uskomuksia sinulla on itsestäsi. Huomaatko hyvän itsessäsi ja ympärilläsi?
Opettelemme luomaan itsellemme hyödyllisiä verkostoja: Mihin voisin osallistua, jotta en jäisi kodin seinien sisälle? Entä mistä saan apua, jos tarvitsen?
Kurssilla jaamme ja kuulemme toistemme kokemuksia. Lisäksi liikumme yhdessä. Mukana on vertaisohjaaja, joka kertoo omista kokemuksista ja toipumisestaan.

Paikka: Santa`s resort & Spa Hotel Sani, Jukupolku 5, 85100 Kalajoki
Kurssipäivät: 11.2.-15.2.2019 ja toinen osa samalle ryhmälle 12.-16.8.2019
Kellonajat: 11.2. aloitetaan klo 15.30 ja 15.2. lopetetaan n. klo 12.00
Ohjaajat: kuntoutussuunnittelija Merja Smahl, kuntoutussuunnittelija Isko Kantoluoto ja vertaisohjaaja, Mielenterveyden keskusliitto ry.
Kenelle: Ensijaisesti 65- vuotta täyttäneille mielenterveyskuntoutujille, jotka etsivät uusia näkökulmia arkeen ja ovat eläkkeellä tai kuntoutustuella
Muoto: Kurssilla yövytään ja se sisältää täyshoidon.
Mukaan mahtuu: 14 osallistujaa
Hae mukaan: 25.1. mennessä
Mistä tiedän, mahduinko mukaan? Valinnasta ilmoitetaan viimeistään 30.1.

HUOM! Matkakuluista vastaa kukin osallistuja itse, mutta matkakuluihin voit hakea jälkikäteen Kelalta korvausta. Omavastuu on 25 euroa/suunta.
Jos haluat hakea Kelasta matkakorvausta, tarvitset tätä tarkoitusta varten lääkärisi vapaamuotoisen suosituksen kuntoutuksen tarpeesta. Toimita suositus kurssin jälkeen Kelaan yhdessä meiltä saamasi kurssitodistuksen kanssa.
Jos et aio hakea matkakorvausta, ei myöskään suositusta tarvita.
Ethän lähetä suositusta meille.

Täytäthän hakulomakkeen huolellisesti, valitsemme kurssin osallistujat tietojen perusteella